INTERESSE ?

Open brief aan alle geïnteresseerden:


Ze haalden hun eerste adem in onze handen, vol verwachting hopen we op een waardig leven. We hadden nachten met weinig slaap en zorgden ervoor dat onze kittens de best mogelijke start kregen voor een geweldig en gezond lang kattenleven.

Voordat we je kitten uit deze twee ouders kregen hebben we maanden van te voren eerst alles heel goed uitgedacht en gepland. De moeder en soms ook de vader van je Brit is ons geliefde familielid.


Je was je reeds geruime tijd aan het informeren. Je bent op bezoek geweest voordat je je kitten mee naar huis nam. Geen vraag was voor ons te veel om te beantwoorden.

Ook wij hebben je veel vragen gesteld en geprobeerd om je van te voren zo goed mogelijk te leren kennen.


We hebben uitgelegd hoe de Brit verzorgd moet worden en onze ervaringen omtrent hun voeding met u gedeeld.

We hebben ook gezegd dat contact met onze kittens en kittenkopers voor ons voor altijd belangrijk zal zijn en dat we ons gedurende ons hele leven verantwoordelijk zullen voelen voor de kittens.


We verheugen ons op elke foto, elk bericht en elk telefoontje, zelfs na jaren.

We zijn geen fokker geworden omdat we ons vervelen, we fokken Britten omdat we van dit ras houden en omdat we zo een droom vervullen.


Mooie vriendschappen kunnen er ontstaan, ook dat willen we niet missen. Veel kittenkopers vertellen ons na vele jaren nog, hoe geweldig hun Brit, afkomstig uit onze cattery wel is. Die momenten koesteren wij in ons hart.